Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "energji"

Gjermania do të paguajë qytetarët e saj për të përdorur energji elektrike

    Gjermania do të paguajë qytetarët e saj për të përdorur energji elektrike

Teksa gjysma e botës po përpiqet të bindë ligjvënësit dhe tërë industrinë të vërë në përdorim energjinë e përtëritshme: ujin, erën dhe energjinë diellore, Gjermania po ecën me hapa gjigantë

Lexo me Shume