Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "ene plastike"

Franca bëhet vendi i parë për ndalimin e enëve plastike

    Franca bëhet vendi i parë për ndalimin e enëve plastike

­­ Shteti francez do të jetë i pari vend që do të ndalojë përdorimin e enëve plastike. Mësohet se ky vendim do të hyjë në fuqi në vitin 2020. Sipas

Lexo me Shume