Blitz

Tag "endrra"

Ja si interpretohen 10 nga ëndrrat që shihni më shpesh

    Ja si interpretohen 10 nga ëndrrat që shihni më shpesh

Keni ëndërruar ndonjëherë sikur ju ka ikur zëri dhe nuk mund të bërtisni ndërkohë që një i panjohur ju ndjek? Apo ndoshta sikur keni vdekur apo keni mbetur shtatzënë? Nëse

Read Full Article

Doni të zbuloni më shumë për gjumin, ëndrrat dhe kaloritë e djegura gjatë natës? Përdorni këtë aplikacion!

    Doni të zbuloni më shumë për gjumin, ëndrrat dhe kaloritë e djegura gjatë natës? Përdorni këtë aplikacion!

Duke marrë parasysh faktin që të gjithëve na rastis të flemë jo shumë orë para momentit kur bie alarmi, përgjigjja e pyetjes “Sa mendoni se keni fjetur gjatë gjithë jetës?”

Read Full Article