Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Endrra ime"

“Ëndrra ime 2016”, shpallen të rinjtë fitues

    “Ëndrra ime 2016”, shpallen të rinjtë fitues

Zëvendëskryeministri Niko Peleshi së bashku me zyrtarë të tjerë janë takuar me fituesit e projektit “Ëndrra ime 2016”, të cilët kanë pasur ide inovative për biznes. Të rinjtë fitues kanë

Lexo me Shume