Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Emeli Sande"

Kush e ka “lënduar” Emeli Sande?

    Kush e ka “lënduar” Emeli Sande?

Pas një mungese të gjatë me këngë të reja, Emeli Sande më në fund është rikthyer. Ajo ka publikuar para pak minutash një video në rrjetet sociale, si Twitter, Facebook

Lexo me Shume