Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "ekspozite"

Alzhaimeri nuk është turp!

Alzhaimeri nuk është turp!

Anna Nina, që ndryshe është e njohur për publikun shqiptar si “vajza e velave” apo e vetmja femër marinare në Shqipëri, ka ndërmarrë këtë herë iniciativën për të realizuar një

Lexo me Shume