Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "eksperimenti rus"

Ja pse eksperimenti rus i gjumit është akoma tmerrues edhe sot

    Ja pse eksperimenti rus i gjumit është akoma tmerrues edhe sot

Ju kujtohet kur shkruam rreth legjendave urbane që janë të vërteta? Ne po ju rikthejmë në memorie një nga këto histori, atë të eksperimentit rus të gjumit. Ky eksperiment është

Lexo me Shume