Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "eksperiment"

Studim: Muzika mund të ndryshojë shijen e birrës

    Studim: Muzika mund të ndryshojë shijen e birrës

Eksperiencat që përjetojmë influencohen nga faktorë të ndryshëm dhe truri ynë arrin të na “mashtrojë” deri në pikën që të na bëjë të perceptojmë ndryshe edhe shijen e asaj që

Lexo me Shume

(Video/Studim) Doni të zbuloni sëmundjen e Alzhaimerit? Bëjini një vizitë syve…

    (Video/Studim) Doni të zbuloni sëmundjen e Alzhaimerit? Bëjini një vizitë syve…

Falë një kontrolli të thjeshtë të syrit mund të arrihet të zbulohet sëmundja e Alzhaimerit, rreth 10-15 vite para se të shfaqet plotësisht. Eksperimenti është kryer mbi 63 persona në

Lexo me Shume

Sheqeri shkatërron qelizat e trurit

    Sheqeri shkatërron qelizat e trurit

Konsumi i sheqerit në sasi të mëdha mund të shkaktojë dëmtim të trurit. Deri tani jemi njohur me disa sëmundje që shkaktohen nga konsumi i lartë i sheqerit te dhëmbët,

Lexo me Shume