Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "ekonomia"

Ekonomia në Shqipëri, Banka Botërore: Përmirësime, por kujdes me rritjen e kredive të këqija

    Ekonomia në Shqipëri, Banka Botërore: Përmirësime, por kujdes me rritjen e kredive të këqija

Banka Botërore ka shprehur vlerësim pozitiv mbi ecurinë e ekonomisë në Shqipëri, pas vlerësimit të dhënë nga Fondi Monetar Ndërkombëtar. Drejtorja e BB-së, Taseen Sayed, theksoi se shikohet një përmirësim

Lexo me Shume