Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "egjiptian"

S’ka informacione për anijen e marrë peng, familjarët e marinarëve: S’po bëhet asgjë për lirimin e tyre

    S’ka informacione për anijen e marrë peng, familjarët e marinarëve: S’po bëhet asgjë për lirimin e tyre

Një ditë pas bërjes me dije të lajmit për humbjen e kontaktit me dy anije peshkimi, ende nuk ka informacione për një prej anijeve, “Çelepia”, e cila dyshohet se po

Lexo me Shume