Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "E diela shqiptare"

Kompozitori Adrian Hila nuk e ndjek “Këngën magjike”, ja arsyeja

    Kompozitori Adrian Hila nuk e ndjek “Këngën magjike”, ja arsyeja

Kompozitori i mirënjohur, Adrian Hila, ishte një ndër të ftuarit e programit të së dielës “E diela shqiptare”, puntata e parë për këtë sezon televiziv. Gjatë bisedës me moderatorin Ardit

Lexo me Shume

Ndërpritet “E diela shqiptare”! Ja arsyeja

    Ndërpritet “E diela shqiptare”! Ja arsyeja

Programit “E diela shqiptare” i është dashur të përballet me një të papritur gjatë transmetimit të sotëm, e justifikueshme kur je në transmetim live. Pikërisht kur do të hidhej shorti

Lexo me Shume