Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "dyll"

Pasi të lexoni këtë, nuk do t’ia jepni më kurrë kufjet dikujt tjetër

    Pasi të lexoni këtë, nuk do t’ia jepni më kurrë kufjet dikujt tjetër

Ne marrim dhe japim hua kufje te miqtë apo të afërmit, duke mos i ditur rreziqet që fshihen pas atyre kokave sa të vogla, aq edhe të dëmshme. Kelly Reynold,

Lexo me Shume