Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Durim Bami"

Durim Bami në Gjykatën e Lartë, kërkon ndryshimin e masës së sigurisë

    Durim Bami në Gjykatën e Lartë, kërkon ndryshimin e masës së sigurisë

Avokati mbrojtës i Durim Bamit, Ilir Murati, ka depozituar sot në Gjykatën e Lartë kërkesën për ndryshimin e masës së sigurisë, me argumentin se afatet e parashikuara në ligj kanë

Lexo me Shume