Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Drita"

Ndërpritet “E diela shqiptare”! Ja arsyeja

    Ndërpritet “E diela shqiptare”! Ja arsyeja

Programit “E diela shqiptare” i është dashur të përballet me një të papritur gjatë transmetimit të sotëm, e justifikueshme kur je në transmetim live. Pikërisht kur do të hidhej shorti

Lexo me Shume