Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "dreke"

Roza Lati “sulmon” të ëmën: “Na fëlliqe!”

Roza Lati “sulmon” të ëmën: “Na fëlliqe!”

Këtë javë, Roza ka “rrezikuar” duke drekuar me të ëmën e saj, Rita Latin, në një restorant modern, jo tradicional, duke konsumuar ushqime me bazë peshku. Pse themi se ka

Lexo me Shume