Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Drejtoresha"

3-vjeçari u dhunua nga kujdestarja, shkarkohet drejtoresha e jetimores në Durrës

    3-vjeçari u dhunua nga kujdestarja, shkarkohet drejtoresha e jetimores në Durrës

Drejtoresha e Shtëpisë së Fëmijës në Durrës, ku ndodhi akti i rëndë i dhunës ndaj jetimit 3-vjeçar nga kujdestarja e turnit, është shkarkuar nga detyra. Vetë Ministri i Mirëqenies Sociale,

Lexo me Shume