Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Drafti"

Kuvendi fut në kalendar reformën në drejtësi, diskutohet në seancën e 21 korrikut

    Kuvendi fut në kalendar reformën në drejtësi, diskutohet në seancën e 21 korrikut

Drafti i reformës në drejtësi është vendosur të përfshihet në kalendarin 3-javor të Kuvendit dhe pritet që të diskutohet në seancën e 21 korrikut. Mësohet se gjatë mesditës, Kuvendi ka

Lexo me Shume