Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Donald Tusk"

Nishani me Tusk: Shqipëria, e vendosur në përmbushjen e detyrimeve ndaj BE-së

    Nishani me Tusk: Shqipëria, e vendosur në përmbushjen e detyrimeve ndaj BE-së

Gjatë një konference të përbashkët me Presidentin e Republikës së Shqipërisë, Bujar Nisahni, kreu i Këshillit të Europës, Donald Tusk, foli për rëndësinë e ndërmarrjes së reformave në Shqipëri me

Lexo me Shume