Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Dollare"

Facebook-u kap shifra rekord! Fitime marramendëse, mbi 1.7 miliardë përdorues…

    Facebook-u kap shifra rekord! Fitime marramendëse, mbi 1.7 miliardë përdorues…

Facebook-u ka publikuar rezultatet financiare të 3-mujorit të dytë të vitit, duke treguar edhe një herë shifra rekord krahasuar edhe me vitin e kaluar. Në 3 muajt e fundit, rrjeti

Lexo me Shume