Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Dollar"

Kursi i këmbimit valutor

    Kursi i këmbimit valutor

Kursi zyrtar i këmbimit (“fiksi”) llogaritet sipas udhëzimit “Mbi mënyrën e llogaritjes së “fiksit” të kursit të këmbimit të lekut në Bankën e Shqipërisë” miratuar me vendim të Këshillit Mbikëqyrës,

Lexo me Shume