Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Dokument"

123 kamikazë të gatshëm për të goditur, ndër ta 25 belgë

    123 kamikazë të gatshëm për të goditur, ndër ta 25 belgë

Rreth 123 shtetas nga vende të ndryshme të botës janë në gatishmëri për t’u shndërruar në kamikazë, duke iu nënshtruar interesit dhe urdhrave të “Brigadës vetëvrasëse”. Si pasojë e sulmeve

Lexo me Shume