Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Dojna Mema"

Dojna Mema dhe Sara Kapo sjellin Shote Galicën e kohëve moderne

Dojna Mema dhe Sara Kapo sjellin Shote Galicën e kohëve moderne

Kryengritësja kosovare, që luftoi për bashkimin e viseve shqiptare, do të gjallojë sërish falë idesë origjinale të moderatores së “Top Albania Radio”, Dojna Mema, projekti i së cilës bëri për

Lexo me Shume