Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Dita nderkombetare e puthjes"

Sot Dita Ndërkombëtare e Puthjes: Ja përfitimet që merrni nga puthja dhe që nuk i dinit…

    Sot Dita Ndërkombëtare e Puthjes: Ja përfitimet që merrni nga puthja dhe që nuk i dinit…

Nga puthja e mëngjesit deri te puthja e natës së mirë – ky gjest antik përfaqëson një moment afrimiteti shumë të thellë. Në intimitetin e këtij kontakti vjen një këmbim

Lexo me Shume