Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Dita e Tokes"

Surprizon Google në urimin për Ditën e Tokës

Surprizon Google në urimin për Ditën e Tokës

Është tashmë e njohur që për çdo rast të rëndësishëm, Google vendos të ndryshojë pamjen tradicionale duke vendosur nga një “doodle” në lidhje me temën përkatëse të ditës. Këto “doodles”

Lexo me Shume

Sot festohet Dita e Tokës, administrata e Bashkisë së Tiranës mbjell 350 pemë

    Sot festohet Dita e Tokës, administrata e Bashkisë së Tiranës mbjell 350 pemë

Meqenëse Dita Ndërkombëtare e Tokës ka si objektiv kryesor sensibilizimin e njerëzve për t’u kujdesur më shumë për mjedisin, Bashkia e Tiranës ka zgjedhur një mënyrë simbolike për ta bërë

Lexo me Shume