Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "dita e nenave"

9 këngët që u dedikohen nënave

    9 këngët që u dedikohen nënave

Më 8 maj festohet Dita e Nënave, ç’ka do të thotë: urime, lule, çokollata, dhurata. Është një kategori personash që nuk preferojnë lulet apo dhuratat për t’u uruar nënave të tyre

Lexo me Shume