Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Disney Land"

Shihni çfarë ka bërë ky baba për princeshat e tij

    Shihni çfarë ka bërë ky baba për princeshat e tij

Dashuria e prindit për fëmijët është e madhe. Shihni çfarë ka bërë ky baba i mrekullueshëm për vajzat e tij. Nefi Garcia, 32 vjeç, u bën dhurata vajzave të tij

Lexo me Shume