Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Diskutim"

Diskutohet sot në Bruksel kodi telefonik i Kosovës

    Diskutohet sot në Bruksel kodi telefonik i Kosovës

Me ftesë të Bashkimit Europian, do të zhvillohet sot në Bruksel raundi i ri i bisedimeve mes Kosovës dhe Serbisë. Ky raund bisedimesh ka për qëllim arritjen e zbatimit të marrëveshjeve

Lexo me Shume

Meta me Komunitetin Rom: Niveli i arsimimit, problem i të sotmes dhe të ardhmes

    Meta me Komunitetin Rom: Niveli i arsimimit, problem i të sotmes dhe të ardhmes

Problemet që has Komuniteti Rom kanë qenë tema kryesore e diskutimit zhvilluar në sallën e pritjeve të Kryesisë së Kuvendit, vetëm dy ditë përpara zhvillimit të “Ditës Ndërkombëtare të Romëve”.

Lexo me Shume