Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Diseny"

Anne Hathaway, Julie Andrews dhe Garry Marshall bëhen gati për “Ditari i Princeshës 3”?

    Anne Hathaway, Julie Andrews dhe Garry Marshall bëhen gati për “Ditari i Princeshës 3”?

Vetëm muajin e kaluar, Garry Marshall deklaroi se ai dhe Anne Hathaway kanë në plan të ndërmarrin iniciativën e vazhdimit të filmit “Ditari i Princeshës”, sepse ky film ishte dhe

Lexo me Shume