Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Diga e Tiranes"

Pallatet tek Diga, Bashkia e Tiranës: Nuk do të ndërtohen, vendim “abuziv” i gjykatës

    Pallatet tek Diga, Bashkia e Tiranës: Nuk do të ndërtohen, vendim “abuziv” i gjykatës

Gjykata Administrative e Apelit ka vendosur t’i japë të drejtë kompanisë “Gener 2” shpk, e cila lejohet të vazhdojë punimet tek liqeni. Sipas këtij vendimi të formës së prerë, thuhet

Lexo me Shume