Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Dietologe"

Dietat e personalizuara, tashmë një biznes fitimprurës në Shqipëri

    Dietat e personalizuara, tashmë një biznes fitimprurës në Shqipëri

Programi i dietave të personalizuara, një mundësi për të qenë në formë, është kthyer tashmë në një trend me kosto rreth një pagë mujore mesatare. Jeta moderne ka ndikuar në

Lexo me Shume