Blitz

Tag "diete"

Dieta e “Malit” të “Game of Thrones”, më e frikshme sesa pamja e tij

    Dieta e “Malit” të “Game of Thrones”, më e frikshme sesa pamja e tij

Jeni ose jo një ndjekës “i kënaqur” i “Game of Thrones”, me siguri e njihni Hafþór Júlíus Björnsson, aktori i cili luan rolin e Gregor “malit”. Siç mund ta keni

Read Full Article

Kim arrin qëllimin, humbet kilogramët e tepërt. Shihni sa peshon ajo sot!

Kim arrin qëllimin, humbet kilogramët e tepërt. Shihni sa peshon ajo sot!

kim në snapchat ◄ Back Next ► Picture 1 of 1 Dieta strikte dhe puna e vështirë në palestër e Kim Kardashian duket se është duke e shpërblyer. Ylli i

Read Full Article

Pse la nam Fjori Dardha?

Pse la nam Fjori Dardha?

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 2   Fjori Dardha ka postuar në Facebook dhe Instagram disa foto, ku ka treguar trupin e saj para dhe pas dietës.

Read Full Article

Dëshironi të dobësoheni pa ushtrime fizike? Provoni këtë recetë

    Dëshironi të dobësoheni pa ushtrime fizike? Provoni këtë recetë

Ju ndjeni se keni shtuar disa kile në pjesën e barkut, por sërish nuk mund të shkoni në palestër apo të nisni vrapin? Mos u demoralizoni, sepse ka disa zgjidhje

Read Full Article

Gabimet që bëhen në dieta duke i kthyer ato në stresuese

    Gabimet që bëhen në dieta duke i kthyer ato në stresuese

Receta me kalori të shëndetshme… ◄ Back Next ► Picture 1 of 5 Amie Valpone është një dietologe e cila merret me koordinimin e ushqimit të lojtarëve të NBA. Siç

Read Full Article

Si mund të mos e prishni dietën edhe kur jeni në shtëpi?

    Si mund të mos e prishni dietën edhe kur jeni në shtëpi?

Ndodh shpesh që të keni nisur një dietë dhe të jeni duke e mbajtur atë mjaft mirë deri në momentin që shkoni në shtëpi. Duket se qëndrimi në shtëpi të

Read Full Article

Dieta “Sirtfood”, humbet peshë me çokollatë dhe verë të kuqe

    Dieta “Sirtfood”, humbet peshë me çokollatë dhe verë të kuqe

Dieta “Sirtfood” është e vetmja që ka çokollatën dhe verën e kuqe në listën e produkteve të lejuara. Duket shumë e mirë për të qenë e vërtetë apo jo? Më

Read Full Article