Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Dieta"

Mos u shqetësoni më! Makaronat nuk ju shëndoshin, ju mbajnë në formë!

    Mos u shqetësoni më! Makaronat nuk ju shëndoshin, ju mbajnë në formë!

Makaronat nuk ju shëndoshin, përkundrazi… nëse konsumohen rregullisht e në mënyrë të moderuar ndihmojnë fizikun të qëndrojë në formë. Kjo është ajo që shpjegon një studim italian i kryer nga

Lexo me Shume