Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Dibra"

“Dibra”, Muharem Rama i pari në fletën e votimit, Shehu i dyti

    “Dibra”, Muharem Rama i pari në fletën e votimit, Shehu i dyti

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është mbledhur ditën e sotme për të miratuar përmbajtjen e fletës së votimit për zgjedhjet që do të zhvillohen më 11 shtator në Dibër. Pas hedhjes

Lexo me Shume