Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Diaspora"

Nishani në 70-vjetorin e ANNO: Diaspora të bëhet pjesë e administratës në vend

    Nishani në 70-vjetorin e ANNO: Diaspora të bëhet pjesë e administratës në vend

I pranishëm në 70-vjetorin e krijimit të Organizatës Kombëtare Shqiptaro-Amerikano (ANNO), Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani, vlerësoi kontributin në rang botëror të shqiptarëve dhe theksoi se shqiptarët e

Lexo me Shume