Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "dhunon"

Nëna dhunon fëmijën 2 vjeç për t’i bërë presion bashkëshortit

    Nëna dhunon fëmijën 2 vjeç për t’i bërë presion bashkëshortit

Një nënë duke dashur të ndëshkonte ish-partnerin e saj, pasi e kishte lënë, gjeti mënyrën më makabre dhe më çnjerëzore për t’u hakmarrë. Gruaja nga Rusia e ka lënduar duke qëlluar

Lexo me Shume