Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "dhimbje koke"

10 gjërat që duhet t’i dini patjetër për migrenën

10 gjërat që duhet t’i dini patjetër për migrenën

Dhembja e kokës është ndër më të zakonshmet, sidomos dekadën e fundit, në të gjithë botën. Kjo sepse stresi, rutina e shpejtë e ditës, shqetësimet, janë faktorë që ndikojnë drejtpërdrejt

Lexo me Shume

16 gjërat që nuk duhet t’ua thoni asnjëherë njerëzve që vuajnë nga dhembja e kokës

16 gjërat që nuk duhet t’ua thoni asnjëherë njerëzve që vuajnë nga dhembja e kokës

Shumë njerëz vuajnë nga dhembja e kokës. Mirëpo ajo çka vihet re është se që në momentin kur dikush e pranon se ndjen dhembje koke, të tjerët që e dëgjojnë

Lexo me Shume