Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Detyrim paraqitje"

Protestuesit te parku i liqenit, “detyrim paraqitje” për 13 të ndaluarit

    Protestuesit te parku i liqenit, “detyrim paraqitje” për 13 të ndaluarit

Prokuroria e Tiranës ka kërkuar vendosjen e masës së sigurisë “detyrim paraqitje” për 13 të ndaluarit nga policia pas përplasjes në protestën e Partisë Demokratike. Me këtë kërkesë, prokuroria i

Lexo me Shume