Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "deshtim"

Rrëfehet autorja e Harry Potter: për të arritur gjithçka duhet të ndiheni rehat edhe me refuzimin!

    Rrëfehet autorja e Harry Potter:  për të arritur gjithçka duhet të ndiheni rehat edhe me refuzimin!

Është një poster në palestrën ku shkoj çdo ditë ku thuhet: “Ti humb 100% të rasteve që nuk provon”. Askujt nuk i pëlqen refuzimi, të ndërmarrë një iniciativë, të japë

Lexo me Shume