Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Depresion"

SHBA, kriza e shëndetit mendor ka përfshirë arsimin e lartë

    SHBA, kriza e shëndetit mendor ka përfshirë arsimin e lartë

Arsimi i lartë në vetvete është duke përjetuar krizë të shëndetit mendor, referuar studimeve përgjatë viteve në SHBA. Dhjetëra përvoja kolegji tregojnë për dëmtimin e pësuar si pasojë e stresit.

Lexo me Shume