Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "DEPOZITAT"

Marrëveshja me USAID-in, çmontohen depozitat në kryeqytet

    Marrëveshja me USAID-in, çmontohen depozitat në kryeqytet

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, ka nënshkruar një marrëveshje me drejtorin e Ujësjellës-Kanalizimeve dhe USAID-in, në sajë të së cilës do të mënjanohen ecejaket e shumta, duke mundësuar

Lexo me Shume