Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "dentisti"

Shkon te dentisti për të hequr 4 dhëmbë. Përjeton një horror si në filma

Shkon te dentisti për të hequr 4 dhëmbë. Përjeton një horror si në filma

Si do të vepronit nëse një ditë do të shkonit te dentisti dhe do ta gjenit veten pa dhëmbë dhe pa rroba? Pikërisht kjo gjë i ka ndodhur Donny Grigsby-t,

Lexo me Shume