Blitz

Tag "DEKRETIM"

Nishani firmos dekretin, krerët e Vetëvendosjes përfitojnë nënshtetësinë shqiptare

    Nishani firmos dekretin, krerët e Vetëvendosjes përfitojnë nënshtetësinë shqiptare

Krerët e Lëvizjes Vetëvendosje në Kosovë kanë përfituar nënshtetësinë shqiptare në sajë të firmosjes së dekretit nga Presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani. Mësohet se kanë përfituar nënshtetësinë me procedurë të

Read Full Article

Dekreti i presidentit për zgjedhjet në Dibër, PS: Akt i nxituar

    Dekreti i presidentit për zgjedhjet në Dibër, PS: Akt i nxituar

Partia Socialiste e ka cilësuar si akt të nxituar dekretin e presidentit Bujar Nishani një ditë më parë, kur caktoi datën 11 shtator si datë të zhvillimit të zgjedhjeve për

Read Full Article

Dekretohen rektorët e rinj, Presidenti Nishani: Profesorati i triumfoi trysnisë së krimit

    Dekretohen rektorët e rinj, Presidenti Nishani: Profesorati i triumfoi trysnisë së krimit

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani, ka dekretuar sot rektorët e rinj të universiteteve në gjithë vendin. Në fjalën e tij, ai vlerësoi rezistencën e Profesoratit përballë trysnisë së

Read Full Article

Nishani dekreton lirimin e ambasadorëve Besiana Kadare dhe Kujtim Xhani

    Nishani dekreton lirimin e ambasadorëve Besiana Kadare dhe Kujtim Xhani

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, ka dekretuar lirimin nga detyra si ambasadore të Besiana Kadaresë, vajzës së shkrimtarit Ismail Kadare. Ajo ka mbajtur këtë detyrë pranë Organizatës së Kombeve të

Read Full Article