Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Dekorimi"

Eksodi i ’99-s, Nishani dekoron me “Nderi i Kombit” qytetin e Kukësit

    Eksodi i ’99-s, Nishani dekoron me “Nderi i Kombit” qytetin e Kukësit

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani, i ka dhënë dekoratën e lartë “Nderi i Kombit” qytetit të Kukësit për kontributin e madh dhënë qytetarëve të Kosovës gjatë eksodit dhe

Lexo me Shume