Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Dekorate"

Thaçi dekoron sot 13 personalitete shqiptare të kulturës dhe shkencës

    Thaçi dekoron sot 13 personalitete shqiptare të kulturës dhe shkencës

Gjatë vizitës zyrtare në Shqipëri, presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, pritet të dekorojë 13 personalitete shqiptare nga fusha e kulturës dhe shkencës, për rolin e veçantë që ata kanë dhënë

Lexo me Shume

Franca dekoron Ismail Kadarenë me titullin “Komandant i Legjionit të Nderit”

    Franca dekoron Ismail Kadarenë me titullin “Komandant i Legjionit të Nderit”

Presidenti i Francës, Francois Hollande, i ka dorëzuar  shkrimtar shqiptar Ismail Kadare, dekoratën “Komandant i Legjionit të Nderit”, titulli më i lartë i Republikës franceze që jepet për merita të

Lexo me Shume

Kodheli propozon: “Dekorata e Artë e Shqiponjës” pas vdekjes, pilotëve Delia dhe Hoxha

    Kodheli propozon: “Dekorata e Artë e Shqiponjës” pas vdekjes, pilotëve Delia dhe Hoxha

Ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli, i ka propozuar Presidentit të Republikës, dhënien e “Dekoratës së Artë të Shqiponjës” (pas vdekjes) kapitenit Floran Delia dhe togerit Donald Hoxha, me motivacionin: “Për

Lexo me Shume