Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "debati"

Debati presidencial në SHBA arrin 84 milionë shikues, thyen rekordin e mëparshëm

    Debati presidencial në SHBA arrin 84 milionë shikues, thyen rekordin e mëparshëm

Si kurrë më parë, debati presidencial i së hënës mes kandidatëve Hillary Clinton dhe Donald Trump ka arritur të sigurojë 84 milionë shikues. Shikueshmëria e përllogaritur mbi bazën e 13

Lexo me Shume