Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "David Bowie"

Një mur gjigant në Sarajevë në nder të David Bowie

    Një mur gjigant në Sarajevë në nder të David Bowie

Muzika dhe arti i David Bowie nuk ka prekur vetëm Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por ka arritur deri në Ballkan, në Bosnje-Hercegovinë. Një grup artistësh ka realizuar një punim

Lexo me Shume