Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "dashuri"

Parisi ndalon përfundimisht “drynet e dashurisë” nëpër ura

Parisi ndalon përfundimisht “drynet e dashurisë” nëpër ura

Në qytetin e dashurisë, çiftet gjithnjë kanë patur dëshirën të simbolizojnë dashurinë e tyre duke vendosur një dryn me një çelës unik, në një urë përgjatë lumit Senë. Autoritet franceze,

Lexo me Shume

Rrëfimi i një gruaje të martuar: “Tradhtova online dhe nuk pendohem”

    Rrëfimi i një gruaje të martuar: “Tradhtova online dhe nuk pendohem”

“Ashley Madison” është një faqe në internet e krijuar specifikisht për të gjithë të martuarit që duan të kenë njohje të reja dhe të tradhtojnë partnerët aktualë. Në momentin e

Lexo me Shume

17 mënyra fantastike për të realizuar portretin e familjes tuaj

    17 mënyra fantastike për të realizuar portretin e familjes tuaj

Çdo familje, e madhe apo e vogël në numër duhet të ketë një portret familjar. Ky portret jo domosdoshmërisht duhet të jetë në formën e një fotografie, sepse me kalimin

Lexo me Shume

Pse e bëra shoqe dashnoren e burrit?

    Pse e bëra shoqe dashnoren e burrit?

  Zemra sa nuk po më plaste nga vendi! Ka kuptim, duke konsideruar faktin se nuk dija se çfarë të bëja. Çdo minutë që kalonte, ajo tjetra mund të hynte

Lexo me Shume