Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "DASH"

Shqiptari nga Peja, fitues i garës botërore për logon e shtypit të lirë 2016

    Shqiptari nga Peja, fitues i garës botërore për logon e shtypit të lirë 2016

Një i ri nga Peja është është shpallur fitues i garës botërore për “shtypin e lirë”. Lajmi për shpalljen e tij fitues është bërë nga zëdhënësi i Departamentit Amerikan të

Lexo me Shume

Raporti i DASH: Korrupsioni, problem kryesor. Shqetësuese dhe pandëshkueshmëria

    Raporti i DASH: Korrupsioni, problem kryesor. Shqetësuese dhe pandëshkueshmëria

Në raportin e përvitshëm për të drejtat e njeriut, Departamenti Amerikan i Shtetit ka vënë në dukje për Shqipërinë se korrupsioni është një problem i përhapur në të gjitha degët

Lexo me Shume