Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Dalai Lama"

15 mësime jete nga Dalai Lama

    15 mësime jete nga Dalai Lama

Ai u mor me forcë nga shtëpia e prindërve kur ishte vetëm 6 vjeç. Në moshën 15-vjeçare u detyrua të bëhej komandat i thjeshtë në ushtri dhe njëkohësisht edhe diplomat.

Lexo me Shume