Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Cyanide"

Nënës së re i heqin kujdestarinë e fëmijëve, i vuri vajzës emër helmi

    Nënës së re i heqin kujdestarinë e fëmijëve, i vuri vajzës emër helmi

Autoritetet e qytetit të Powys nuk e kanë lejuar një nënë të re t’i vendosë vajzës së porsalindur emrin Cyanide, që ajo e dëshironte aq shumë. Sipas saj, ishte një

Lexo me Shume